Izet Hajrović gost emisije ”Interview 20”

Odnedavni član fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine i trenutni provtimac turskog giganta Galatasaraya Izet Hajrović, bio je gost emisije “Interview 20” koju uređuje i vodi Sanela Prašović-Gadžo.

Inače, ovo je ujedno i prvi veliki Izetov intervju za medije, i to na bosanskom jeziku, za koji kaže da ne priča baš najbolje tako da se, do sada, nije usuđivao davati izjave na našem jeziku, da nebi nešto pogrešno rekao. Naš reprezentativac je pričao o svojim prvim fudbalskim koracima, uspjesima, padovima, naravno reprezentaciji, te nedavnom prelasku u turski Galatasaray.

Ekipi emisije je ljubazno osoblje turkog kluba dozvolilo ulazak u klupske prostorije, te i snimanje jednog treninga. Pored toga, Sanela je imala priliku popričati i sa Izetovim trenerom, Robertom Mancinijem, koji je o Izetu imao samo riječi hvale.

Italijan kaže da posjeduje veliki talenat, da mora naporno da radi, i pošto je još uvijek vrlo mlad, da njegovo vrijeme tek dolazi, te sa Didierom Drogbom, koji je bio vrlo raspoložen i obećao je da će posjetiti Sarajevo i Bosnu i Hercegovinu ukoliko ga Izet pozove.

Sve ovo i još mnogo toga pogledajte u priloženom videu.