Još jedan šampionski ples Mayweathera! Conor je pao nakon deset rundi!

Došao je i taj dan! Desio se najiščekivaniji bokseski meč ikada, sudar svjetova kako su ga mnogi nazvali. Conor McGregor (29), UFC prvak u dvije kategorije, protiv Floyda Mayweathera (40), prvaka svijeta koji nikad nije izgubio meč. 

Mayweather nikad nije izgubio borbu, osvojio je 15 svjetskih naslova, u 49 borbi ima savršenih 49 pobjeda, nikad mu nitko nije došao ni blizu i jedan je od najkompletnijih boksera u zadnjih 20 godina. McGregor ima 29 godina i prvak je u UFC-u.

McGregor je žestoko ušao u borbu, uputio je par dobrih udaraca, ali Floyd je to izdržavo bez većih problema. U četvrtoj rundi Mcgregor se zaletio na Floyda, činilo se da je Amerikanac u problemima, ali izvukao se.

Od pete runde Conor nije djelovao toliko agresivno, a udarci su mu bili bezopasni. Mayweather je izgledao kao da je tek sad ušao u borbu. Od šeste runde Amerikanac je bio u velikom naletu, a Irac sve teže držao ruke gore, te je primio nekoliko ozbiljnih udaraca u glavu.

Devetu rundu je COnor opet otvorio agresivno, udario je Mayweathera u prepone, kojeg je to razljutilo te ga je uzdrmao sjajnim direktom, a Conor je sve više traži klinč. U desetoj rundi je Irac primio puno teških udaraca, te mu viuše nije bilo spasa.