Kakav početak Premier lige! Liverpool u posljednjim trenucima ispustio pobjedu!

Nakon što su nam sinoć Arsenal i Leicester u prvom meču nove sezone Premier lige prezentovali utakmicu za pamćenje, nešto slično desilo se i danas u drugom meču sezone, ovaj put u režiji Watforda i Liverpoola.

Viđeno je čak šest golova, a domaćin je golom u posljednjim trenucima utakmice stigao do boda. Watford je već u osmoj minuti poveo preko Okake. Ipak, 20 minuta kasnije Liverpool je izjednačio. Mane, Moreno i Can su odigrali fenomenalnu akciju, a strijelac je na kraju bio Mane.

Međutim, radost gostiju se nije ni stišala, a domaćin je došao do novog vodstva. Strijelac za 2:1 bio je Doucoure. U drugom poluvremenu vidjeli smo ponovo veliki preokret. Firmino je u 55. minuti izjednačio rezultat sa bijele tačke, a samo dvije minute kasnije Salah pogađa za veliki preokret i Redsa.

I kada se mislilo da će Liverpool slaviti veliku pobjedu Miguel Angel Britos Cabrera se najbolje snašao u peteru Redsa i loptu nekako ugorao u mrežu Mignoleta za nestvarno slavlje domaćih igrača i navijača. Ova utakmica je još jedna potvrda zašto je Premier liga najzanimljivja liga na svijetu.