Ponedjeljak, 19.11.2018.
Bale CR buducnost spekulacije Real Madrid

Kakva je budućnost Ronalda i Balea u Real Madridu?

Cristiano Ronaldo nagovijestio je da je njegovo vrijeme u Real Madridu blizu kraja. Nakon osvajanja četvrte Lige prvaka u pet godina s madridskim klubom, Portugalac osjeća da je došao trenutak za novi izazov.

 

Ronaldo, koji je osvojio pet naslova Lige prvaka, progovorio je o svojoj budućnost nakon finalne utakmice:

Uživat ću u ovom trenutku sljedećih nekoliko dana, tada ću dat konačan odgovor navijačima, koji su uvijek bili na mojoj strani “, rekao je 33-godišnjak za BeIN Sports Spain.

Ronaldo je završio kao najbolji strijelac Lige prvaka šestu uzastopnu sezonu, dok je Real postao prva momčad koja je osvojila tri uzastopna naslova Lige prvaka.

Napravili smo povijest. To je najvažnije, budućnost jednog igrača nije važna“, završio je Ronaldo.

Heroj sinoćnjeg velikog trijumfa Real Madrida bio je Gareth Bale, koji je postigao drugi i treći gol na utakmici, a posebno je bio impresivan gol škaricama. Velšanin je također ostao zagonetan po pitanju svoje budućnosti u Kraljevskom klubu:

Osjećam da moram igrati svaku utakmicu. To je nešto što sam oduvijek želio, a ove sezone to nije bio slučaj. Imam puno vremena za razmišljanje, prvo se idem opustiti i odmoriti. Stvarno ne znam gdje ću igrati sljedeće sezone, moram razgovarati sa svojim agentom.