Koji ti je… izgovor selektore!

Jasno da svi ne možemo biti selektori i da je najlakše kritikovati, ali ne želimo ni da budemo generali nakon bitke. Sad ćemo reći da selektor Sušić još jednom pokazuje kako nije dorastao ovom poslu i da vodi reprezentaciju Bosne i Hercegovine u provaliju iz koje nema povratka.

Selektor Sušić je i prije imao problema jer su mu jedine napadačke opcije bili Ibiševič i Džeko, i već odavno selektor ne misli na plan B. Sad mu se sve obilo o glavu. Oba napadača su povrijeđena, a selektor opet ni ne pomišlja da pozove rezervu. A itekako ima koga.

Selektore, zaboravljaš na momka koji je mladim njemačkim zvijezdama u usponu pokazao svoje napadačke kvalitete i strpao tri komada. Zaboravljaš da taj momak igra u svom klubu koji je član prve italijanske lige. Zaboravljaš da je pogodio ovog vikenda.

Ne vidiš selektore da je budućnost ono u šta trebaš ulagati, jer šta kad ne bude Ibiševića i Džeke? Dali su oni već najbolje od sebe. Polako je trebalo uvoditi mladu krv i da nije bilo povreda, a ne treba ni pričati koliko je sada potrebna.

Selektore, koji ti je… izgovor da ne zoveš ovog momka?