Kolašinac podržao Spahića: Braniti svoju krv, svog brata nije grijeh!

Emir Spahić je jučer dobio otkaz iz Bayer Leverkusena zbog incidenta koji se desio na stadionu Bay Arena kada se sukobio sa zaštitarima. Zbog ovog incidenta jučer je i zvanično Bayer potvrdio kako su raskinuli ugovor sa našim reprezentativcem.

Ipak navijači ovog kluba su javno izrazili svoju podršku na utakmici protiv Mainza. Jučer se i putem svoje Facebook stranice oglasio još jedan naš reprezentativac Sead Kolašinac koji je Spahiću pružio podršku.

Tako je Kolašinac na Facebooku napisao:

“Ne možemo promijeniti to što se desilo, ali možemo stati na stranu pravde i istine. Porodica treba biti najvažnija na svijetu svakom normalnom čovjeku i pojedincu, pa tek onda sve ostalo u životu. Naš Emir je upravo to i učinio, pokazao je da je prije svega čovjek. Žao mi je što se greškom smatra braniti svoju krv, svog brata i što se pobunio na sam čin vrijeđanja i nedostatka poštovanja prema njemu kao igraču.”

“Želim da iskoristim priliku da pružim veliku podršku svom prijatelju, bratu i velikom humanisti koji je uvijek bio tu za svoju BiH, porodicu, prijatelje i “ginuo” za iste. Ovo je prije svega čovjek koji je bezbroj puta pomogao i bio podrška drugima. Sada je red i na nas: PRUŽIMO PODRŠKU NAŠEM SPAHI!!!”