Krilni napadač Manchester Uniteda velika želja novih Milanovih vlasnika

Milan je ljetni mercato odradio u mirnom tonu ponajviše zbog sapunice oko prodaje kluba kineskim investitorima. Nakon što se ta trakavica napokon završila novi vlasnici ovog siječnja krenuti će s prvim velikim ulaganjima.

Primarna meta Rossonera u zimskom prijelaznom roku je krilni napadač Manchester Uniteda Memphis Depay. Depay je prošle sezone na Old Trafford došao iz PSV-a kao veliko pojačanje, ali adaptacija na Premier League nije prošla najbolje.

Dolaskom Jose Mourinha na klupu ‘Crvenih vragova’ minutaža Depaya svedena je na minimum. Depay je u dosadašnjem dijelu Premier League odigrao mizernih 12 minuta. S obzirom na veliki potencijal Nizozemac je na izlaznim vratima Uniteda.

Prema tvrdnjama Daily Expressa Depay će spas najvjerojatnije potražiti u talijanskom Calciu odnosno u Milanu. Posrnuli nogometni div s novim vlasnicima ima velike ambicije, a prvotna želja je pojačati igrački kadar te se pokušati vratiti u Ligu prvaka.

Kineski investitori ozbiljno su zagrizli za Depaya i uskoro bi trebali stupiti u kontakt s igračevim agentom. Moguća velika cijena za bogate Kineze ne bih trebala biti problem.