MbappePSG

Kylian Mbappe najavio odlazak: Na prekretnici sam karijere!

Francuski napadač Kylian Mbappe odličnom sezonom, u kojoj je u 28 mečeva u prvenstvu postigao 32 pogotka i tome dodao devet asistencija, zasluženo je osvojio nagradu za najboljeg igrača Ligue 1.

 

Međutim, Mbappe je potom na svečanosti dodjele nagrada za najbolje u protekloj sezoni dao nagovještaj kako bi uskoro mogao napustiti PSG. 

“Dolazim do prve ili druge prekretnice u karijeri. Možda je vrijeme da imam više odgovornosti, što bi moglo biti u PSG-u s velikim zadovoljstvom ili možda negdje drugo s novim projektom. Ovo je bila moja četvrta sezona u ovoj ligi i imao sam mnogo uzbudljivih iskustava.”

“Prvo sam bio u Monacu i uspjeli smo osvojiti titulu, a zatim sam se pridružio potpuno drugačijem projektu u Parizu gdje sam se uspio prilagoditi od prve godine. Bilo je nekih razočarenja, ali to je dio nogometa i uspjeli smo riješiti stvari kako bismo osvojili titulu.” – kazao je Mbappe ispred publike.

Real Madrid je klub koji je najčešće spominjan kao naredna destinacija Mbappea, za kojeg interesa svakako ne bi nedostajalo.

 

 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku