Liječnici u Hrvatskoj otkrili i potvrdili ozljedu Pjace, a u Torinu demantirali!

Hrvatska nogometna reprezentacija znatno oslabljena sprema se za važan kvalifikacijski ogled protiv Kosova. Unazad nekoliko dana s popisa izbornika Ante Čačića otpao je Marko Pjaca zbog navodnog napuknuća lisne kosti. 

[ads1]

Reprezentacija Hrvatske na Kosovo je došla bez Luke Modrića, Ivana Rakitića, Dejana Lovrena i Marka Pjace. Sva četiri važna igrača otpala su zbog ozljeda. Posljednji ‘nesretnik’ je bio Marko Pjaca.

Juventusov krilni napadač požalio se na bolove u stražnjem dijelu potkoljenice, a kasnijim liječničkim pregledom utvrđeno mu je napuknuće lisne kosti. S obzirom da se radi o poprilično ozbiljnoj ozljedi Pjaca je ubrzo krenuo put Torina na detaljnije pretrage.

Naime, doktori Torinske momčadi nakon niza detaljnih pretraga utvrdili su da nema riječi o nikakvom napuknuću! Da u njihovu dijagnozu ne trebamo previše sumnjati potvrđuje nam činjenica da Juventusova liječnička služba slovi za jednu od najboljih sportskih liječničkih službi na svijetu.

Poprilično šokantni nalazi s obzirom na prijašnje informacije iz tabora liječničke službe Hrvatske nogometne reprezentacije. Pjaca je nedvojbeno ozlijeđen, ali puno lakše nego što su potvrdili hrvatski liječnici.

Postavlja se pitanje koliko su sigurne ostale dijagnoze hrvatskih reprezentativnih liječnika?