041218Modric

Luka Modrić otkrio gdje želi završiti nogometnu karijeru!

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i veznjak Real Madrida Luka Modrić izjavio je u ponedjeljak nakon osvajanja Zlatne lopte da karijeru želi završiti na Santiago Bernabeu.

Modrić je u ponedjeljak osvojio nagradu nogometnog tjednika France Football, treće veliko međunarodno priznanje nakon što je prethodno osvojio UEFA-inu nagradu za najboljeg europskog igrača te FIFA-inu za najboljeg igrača svijeta u 2018. godini.

Teško je pronaći riječi da opišem kako se osjećam. Suspregnuo sam suze. Bila je ovo posebna noć, a također je poseban osjećaj ući u grupu igrača koji su osvajali ovu nagradu“, rekao je hrvatski reprezentativac pa dodao:

Ostale su mi još dvije godine u Realu te se nadam da ću ostati još koju duže. Volio bih se umiroviti u Realu. Moja obitelj uživa ondje, pa i ja želim nastaviti uživati“, otkrio je 33-godišnji Modrić.

Modrić je na Santiago Bernabeuu od ljeta 2012. godine, a ima ugovor do ljeta 2020. godine. U augustu je s upravom kraljevskog kluba postigao usmeni dogovor oko produženja ugovora, a zasad je nepoznato kada bi ga mogao potpisati i hoće li uopće biti potpisan.