Miljenik navijača Evertona: Bešiću pjevali prilikom davanja izjave

Muhamed Bešić je bio jedan od najzaslužnijih za sinoćnju veliku pobjedu Evertona protiv Manchester Cityja u Capital One Cupu i sasvim zasluženo je proglašen igračem utakmice, osvojivši čak 60% glasova na društvenim mrežama.

“Utakmica je bila teška, a to smo i očekivali jer znamo koliko je Manchester City jaka momčad. Zadovoljan sam zbog pobjede, ali i zbog toga što smo odigrali dobro u defenzivi, što se u posljednje vrijeme nije često dešavalo. Atmosfera je bila fantastična. Uvijek je važno imati podršku navijača, kojim se ovom prilikom želim zahvaliti”, rekao je Bešić nakon utakmice.

Na pitanje novinara da li je sada konačno 100% spreman i da li je ovo najbolje što može ponuditi, reprezentativac BiH je dao odgovor koji je oduševio prisutne.

“Još nisam 100% spreman, i ovo nije moj maksimum. Imam još mnogo toga da pokažem”, poručio je Bešić uz osmijeh na licu, nakon čega je u press sali nastao pravi šou. Navijačima Evertona se dopao Bešićev odgovor, te su ga euforično ispratili i zapjevali mu pjesmu.

Ali, sigurno da je to Muhamed svojim zalaganjem na terenu apsolutno zaslužio!

Perfektan start Muhamed Mo Bešića nad Yayom Toureom!Lajkujte našu stranicu i podržite nas! – www.sportam.info

Posted by AM Sport on Wednesday, January 6, 2016