Mladi Vatreni napušta Hrvatsku? Želi ga Bosna i Hercegovina!

300919Katic

Donedavni stoper mlade hrvatske nogometne reprezentacije nakon Europskog prvenstva u San Marinu više nema pravo nastupa za U-21 selekciju.

Dvadesetdvogodišnji Nikola Katić bio je jedan od najboljih igrača Hrvatske na ovogodišnjem Europskom prvenstvu do 21 godine u San Marinu.

Međutim, izbornik seniorske reprezentacije Zlatko Dalić još uvijek nije poslao poziv defenzivcu Rangersa u svom mandatu, a nema ga ni na popisu za utakmice protiv Mađarske i Walesa.

Za seniorsku reprezentaciju Hrvatske upisao je jedan nastup, ali ne u službenoj utakmici, već u prijateljskoj, kad ga je Ante Čačić pozvao 2017. za utakmicu s Meksikom.

Katić danas razmišlja o tome da zaigra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Kod Gerrarda je stalni prvotimac, ali za Dalića očito nije dovoljno kvalitetan i postoji ozbiljna mogućnost da zaigra za ‘Zmajeve’.

Dosad nije bilo kontakta, ali tko zna što budućnost nosi. BiH je moja zemlja kao i Hrvatska, tu sam rođen i rado dolazim u svoj Stolac kad god sam u prilici. Vidjet ćemo, nikad se ne zna“, rekao je Katić za SportSport.ba.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku