BaleModrić

Modrić jednim pitanjem “ponizio” Balea u avionu!

Real Madrid je nedavno na svom zvaničnom youtube nalogu objavio video snimak gdje je par iskusnih igrača kluba “ćaskalo” u avionu skupocjene kompanije.

 

Modrić, Varane, Marcelo, Ramos, Bale i Casemiro su na šanku ćaskali o raznim temama. Ispitivali su jedan drugog i tako saznali stvari koje do sada nisu znali.

Vrijeme je došlo na hrvatskog reprezentativca koji je odlučio da prvo pitanje postavi Garethu Baleu, dugogodišnjem kolegi sa kojim je također branio boje Tottenhama.

Na pitanje najboljeg igrača svijeta za proteklu godinu, Bale je hladnije nego ikada odgovorio: “Nemam pojma šta si me pitao” i tako još jednom dokazao da za šest sezona nije naučio ni riječ španskog.

Modrić je “ponizio” kolegu i ciljano mu postavio pitanje na koje nije znao odgovor jer prema riječima nekolicine kolega poznaje tek par riječi jezika kojeg je do sada morao perfektno govoriti.

Naravno, sve je prošlo u laganijoj i opuštenijoj atmosferi, a čini se da Garetha i ne dotiče mnogo što ne komunicira sa kolegama onoliko koliko je potrebno.