Mourinho se vraća na Old Trafford: Navijači Uniteda spremili su mu “toplu dobrodošlicu”

041219Mou

Večeras u sklopu 15. kola engleske Premier lige na Old Trafford stiže Tottenham. Inače susreti ova dva kluba nisu nabijeni strastima, ali ovaj će biti poseban.

Razlog je Jose Mourinha koji se na Old Trafford vraća godinu dana otkako je dobio slobodno papire. Portugalac je otišao bez da se “oprostio” od najvatrenijih navijača Uniteda koji su ga tjednima uporno tjerali iz kluba.

Mourinhu su presudili loši rezultati i neuvjerljive partije momčadi na koju je potrošio ogromnih 350 milijuna eura, a sve bez pravih rezultata.

Sada Portugalac stiže na “Teatar snova” kao menadžer Tottenhama, a navijači Uniteda već su najavili “toplu dobrodošlicu”.

Volim velike utakmice, volim igrati protiv najboljih klubova i to je najvažnija stvar. Povratak na Old Trafford? To je povratak na mjesto gdje sam bio sretan, mogu to slobodno reći što god vi mislili“, poručio je Mourinho na presici pa dodao:

Navijači Uniteda? Imam sjajan odnos s navijačima. Ali u srijedu se vraćam kao trener kluba koji će na sve načine pokušati pobijediti United i to mi daje drugačiji pogled.

Utakmica na Old Traffordu počinje u 20:30 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku