101118Arnautovic

NAJLUĐI ČOVJEK PREMIER LIGE: Upoznajte Marka Arnautovića!

Nakon odlaska Joeyja Bartona u igračku mirovinu, Englezima je ostao “samo” jedan zločesti dečko. Riječ je o West Hamovom Marku Arnautoviću.

Arnautović je rođen u Austriji, roditelji su mu podrijetlom iz Srbije, a prve seniorske minute odigrao je u nizozemskom Twenteu.

On je najluđi igrač kojeg sam trenirao u svojoj karijeri“, rekao je bivši trener Twentea i engleski izbornik Steve McClaren.

Austrijski reprezentativac je u svakom klubu u kojem je igrao bio označen kao čudna biljka. Potvrdio je to i Jose Mourinho koji ga je trenirao u Interu.

Dobar je igrač, ali ponaša se kao jedno veliko dijete“, rekao je Portugalac.

Popis Markovih nestašluka je popriličan. Tako je jednom prilikom za vrijeme igranja u Interu od Samuela Eto'oa posudio skupocjeni Bentley. Vozio se nekoliko dana u njemu, no za vrijeme jednog ručka netko je Arnautoviću ispred nosa ukrao posuđeni auto.

Jednom je prilikom pokidao ligamente koljena dok se igrao sa psom!? U austrijskoj su ga reprezentaciji suspendirali jer je vrijeđao policajca, a Mourinho je imao velike probleme s njim u Interu s obzirom na to da je Arnautović redovito izlazio pet dana u tjednu.

U Werderu se zadržao čak tri sezone, ali i tamo je imao bizarne trenutke. Naime, razbjesnio je navijače kada je grad Bremen nazvao smetlištem. U vremenu svoje njemačke avanture policija ga je lovila zbog prebrze vožnje u rano jutro samo nekoliko sati prije utakmice.

Na jednom se treningu čak i potukao sa suigračem Sokratisom, a u javnosti je izazvao veliku raspravu nakon što je rekao da bi njegova idealna žena bila potpuno istetovirana te imala silikonske grudi.

Uz sve to, današnjem napadaču West Hama najbolji prijatelj je, ni manje ni više, nego Mario Balotelli!