Napetosti u svlačionici Juventusa: Sarri opasno naljutio Ronalda!

081119CR7

Nogometaši Juventusa su u sklopu četvrtog kola Lige prvaka gostovali u Moskvi kod Lokomotiva.

Ruski sastav se dobro držao protiv favoriziranih Talijana, a u 82. minuti kod rezultata 1:1 Maurizio Sarri odlučio je zamijeniti Cristiana Ronalda. Juventus je na kraju pogotkom u sudačkoj nadoknadi slavio 2:1, ali Ronaldo je bio bijesan!

Gotovo da na prste jedne ruke možemo nabrojati utakmice u velikoj karijeri 34-godišnjeg Portugalca na kojima je morao iz igre prije kraja dvoboja. Pogotovo u trenucima kad se lomio rezultat, kad je njegova ekipa tražila pobjedu. To se stvarno nije događalo…

No, kao i obično u životu, za sve postoji prvi put. Taj potez napravio je Juventusov trener Maurizio Sarri koji je u 82. minuti utakmice Lige prvaka protiv Lokomotiva, pri rezultatu 1:1, izvadio Ronalda, a u vatru ubacio Paula Dybalu.

Ronaldo je Sarriju odmah dao do znanja što misli o njegovom potezu. Bio je Portugalac bijesan, odbio se pozdraviti s trenerom, samo mu je nešto ljutito dobacio i prstima pokazao “V” te sjeo na klupu za rezerve.

Inače, u pojedinim kulturama “V” znak se koristiti za pobjedu, dok u nekima ima isto značenje kao i “srednji prst”.

Sarri je na presici nakon utakmice morao odgovoriti na neugodno pitanje o njegovom odnosu s Ronaldom.

Da, Cristiano je ljutit, ali ne zato što sam ga zamijenio, nego zato što fizički nije dobro. Posljednjih nekoliko dana osjeća bolove u gležnju. Zbog toga je bio nervozan već na poluvremenu“, otkrio je trener Juventusa.

Iako Sarrijevo objašnjenje ima smisla, navijače zabrinjava potez bijesnog Ronalda koji se nije mogao pomiriti s izlaskom iz igre.

081119CR7Sarri

Pratite nas na Instagramu i Facebooku