Nemanja Vidić: Manchester United mora brzo riješavati probleme!

Bivši defanzivac Crvenih đavola i sprske reprezentacije, Nemanja Vidić ističe kako njegov klub mora brzo riješiti probleme kako bi bio glavni konkurent gradskom rivalu naredne sezone.

 

“Mislim da o ovoj sezoni možemo da razgovaramo tek kada pogledamo što je urađeno prošle sezone. U odnosu na šesto mjesto prošle godine, ovogodišnja druga pozicija je napredak. Ako dodatno uporedite sa vremenom kada su tim vodili David Moyes i LvG – definitivno je bolje”

“Kada je Mourinho  došao u klub svi su mislili da će to Unitedu odmah doneti trofeje, a ako pogledate istoriju on nije ostajao duže od dvije ili tri godine u bilo kom klubu. Uvijek je u prve dvije godine osvajao trofeje i ovo je prvi put da to nije slučaj. Mislim da je situacija bila teška kada je došao i da je sada klub u daleko boljoj poziciji”

“Ipak, Manchester City tako igra ove godine da je teško neko mogao da im se suprotstavi. Ima pozitivnih stvari koje mogu da se iskoriste ako Unitedželi titulu sledeće godine, ali mislim da će neke probleme morati veoma brzo da riješe” izjavio je Nemanja Vidić za Goals on Sunday

 

Sport Klub