Neuništivi Mirko u suzama nakon velike pobjede: Ovo je za mog sina Ivana!

U finalnoj borbi Rizin World Grand-Prixa u Japanu, Mirko Cro Cop Filipović savladao je Iranca Amira Aliakbarija tehničkim nokautom u prvoj rundi. Mirko je do trofeja stigao poslije samo dvije minute borbe.

Legendarni 42-godišnji borac je sjajnim lijevim krošeom uzdrmao Aliakbarija, da bi ga nakon toga serijom udaraca poslao na pod. Mirko je vrlo emotivno doživio ovu pobjedu, plakao je od sreće i grlio članove svoga tima.

Nakon toga se zahvalio navijačima i porodici na podršci koju je dobija svih ovih godina, istakavši da je vrlo ponosan i sreta, a osvojeni pojas je posvetio svom četrnaestogodišnjem sinu Ivanu.

“Veliki pozdrav svima u Hrvatskoj koji su mi davali podršku, gledateljima Nove TV i ljudima iz cijelog svijeta koji su mi slali poruke. Veliki pozdrav mom Ivanu kojem posvećujem ovaj pojas i koji je moja prava sreća i ponos”, rekao je Mirko.

“Hvala svima na velikoj podršci. Ne mogu opisati koliko sam sretan i ponosan. Stigao sam ovdje s mnogo ozljeda, ali pojas je ipak kod mene. Hvala mom stručnom štabu i prijateljima koji su bili uz mene. Ovo je možda bio moj najteži turnir u karijeri. 10 godina nakon što sam osvojio PRIDE-ov Grand Prix stigao je ovaj naslov. Što još da kažem osim da vas volim. Godinama ću pamtiti ovaj trenutak”, istakao je Cro Cop.