Četvrtak, 19.07.2018.

Nikola Kalinić otkrio razlog odbijanja bogate ponude iz Kine

Najbolji igrač Fiorentine Nikola Kalinić vruća je roba na ovoljetnom mercatu. Premda je zimus dobio ponudu iz Kine koja bi riješila životnu egzistenciju i njegovim unucima Kalinić je iz jednog razloga odbio bogatu ponudu.

Nikola Kalinić u veljači tekuće godine odbio je Cannavarov Tianjin, ali nova ponuda Kineza je ponovno stigla na adresu sjajnog napadača Fiorentine. Hoće li ovaj put Kalinić uspjeti odoljeti nestvarnoj financijskoj ponudi Kineza otkrio je u intervjuu za Calcio 2000.

“Lijepo je kad vam dolaze takve izdašne financijske ponude, to znači da radite dobar posao, ali novac nije sve. Želim igrati na najvišoj razini što je duže moguće, to je glavni razlog odbijanja ponuda iz Kine”, započeo je Kalinić:

“Ne zamaram se budućnosti, dobro mi je u Fiorentini. Najviše se moram zahvaliti treneru Sousi, da njega nije bilo nikad ne bih došao u Italiju.”

Nikola Kalinić osim interesa kineskih klubova našao se na radaru uspavanog nogometnog velikana Milana. Hrvatski napadač nije želio komentirati interes ‘Rossonera’, a za kraj razgovora dotaknuo se reprezentacije:

“Velika mi je želja igrati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Još uvijek sam pod dojmom emotivnog Europskog prvenstva u Francuskoj. Nadam se da ćemo izboriti izravan plasman u Rusiju”, zaključio je Kalinić.

Foto | Getty Images