Njemački reprezentativci pušenjem nargile izazvali požar u Albaniji!

Mlada Njemačka reprezentacija do 19 godina u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo gostuje u Albaniji, a pravi skandal izazvala su dva njemačka igrača. Mladići su prilikom pušenja nargile uspjeli izazvati požar u hotelu!

[ads1]

Poprilično nevjerojatan scenarij odigrao se u Albaniji, točnije u hotelu u kojem odsjeda mlada Njemačka reprezentacija do 19 godina. Iako su Nijemci poznati po pristojnom i discipliniranom ponašanju ovaj put su dva mladića odlučila iskoristiti blagodati Balkana te se opustiti uz nargilu.

Skandal je nastao u sobi dva suigrača iz Leipziga Vitalyja Janelta i Idrisse Roure. Spomenuti dvojac prokrijumčario je nargilu u svoju sobu te nespretnim spletom okolnosti uspio zapaliti jednu od sobu. U nekontroliranoj panici požar se uspio proširiti van sobe na hodnik hotela što je izazvalo opći kaos cjelokupnog osoblja, a ujedno i paniku gostiju.

Njemački savez je hitnim postupkom suspendirao Janelta i Rourea koji su se put Njemačke morali vratiti vlastitim troškom. Dolaskom u Leipzig dočekalo ih je još jedno neugodno iznenađenje jer ih je klub izbacio iz akademije te su tako ostali bez krova nad glavom.

Trenutno žive u jednom obližnjem hotelu na vlastiti trošak. Dodatan udarac je trenutna zabrana treniranja u profesionalnim klubovima.