290319Kaiser

OBRNUO IGRICU: Nije znao šutnuti loptu, a igrao je u slavnim klubovima!

Carlos Henrique Raposo, poznat kao Carlos Kaiser, uspio se profesionalno baviti nogometom, a da nije znao šutnuti loptu!

Brazilac u cijeloj karijeri nije zabio niti jedan gol, iako je igrao na poziciji napadača, ali opet karijera mu je trajala čak 20 godina. U čemu je tajna? Vrlo jednostavno.

Početkom osamdesetih godina bio je kolega s tadašnjim brazilskim nogometnim zvijezdama, odnosno bio je zabavljač, koji je svima bio omiljen u društvu. I tako je sve počelo. S transferima najvećih zvijezda išao bi i on.

Samo me je zanimala prilika, prolaz kod žena. Kao profesionalni nogometaš, itekako sam bio popularan. I samo zato sam gurao nogometnu karijeru“, prepričao je Kaiser.

U klubovima se najčešće zadržavao po tri mjeseca. Prvi je tražio mjesec dana da se prilagodi na novu ekipu. Onda bi se na jednom od treninga “ozlijedio”, a naravno, dijagnoza je bila najmanje dvadeset dana van terena.

To vrijeme sam koristio ne bi li se još više sprijateljio sa suigračima. Tad igračima nije bilo dopušteno napuštati hotel, pa sam ja naručio i po 20 djevojaka koje su dolazile kod nas“, otkrio je Brazilac.

Tad nije bilo magnetne rezonance, pa mu nitko nije mogao reći da laže. Većina klubova je vjerovala da Kaiser (nadimak je dobio prema Franzu Beckenbaueru) nema sreće u svojoj karijeri.

Tako je u vrijeme dok je igrao za slavni Botafogo, imitirao lažne telefonske razgovore “zainteresiranih europskih klubova”, i to na engleskom iako ga nije znao govoriti.

U to vrijeme u nogometu se nije zarađivao velik novac, pa dolazimo do logičnog pitanja – Zašto sve to?

Zbog seksa. Imao sam bolest kao Michael Douglas. Nezasitnost!“, objašnjava Carlos Kaiser, najveći prevarant u povijesti nogometa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku