OVO SE DEFINTIVINO NE ODBIJA: Mauro Icardi pronašao novi klub!

IcardiRoma

Argentinski napadač Mauro Icardi nije u planovima Antonija Contea koji je mu je to saopštio na početku svog mandata u klubu.

Aktuelni prvak Serije A Juventus dugo je vremena “lovio” njegov potpis. Međutim, danas su italijanski mediji prenijeli informaciju da je započeo pregovore sa drugim velikanom kojeg će najvjerovatnije i pojačati.

Riječ je o Romi koja je uzela stvari u svoje ruke. ‘Vučica’ želi iskoristiti veliku zainteresovanost za Edina Džeku i upravo će iskusni napadač biti dio razmjene koja će biti gotova do kraja mjeseca.

Rimski klub nudi mu godišnju platu od 8 miliona eura i time probija sve limite klupskog budžeta što dokazuje koliko žele provjerenog golgetera.

Roma Interu nudi i Edina Džeku plus 35 ili 40 miliona eura, što se na početku transfer roka djelovalo nemoguće, ali sada je itekako izvodivo. Porodica Icardi ne želi van italije, Wanda “popušta” nakon mukotrpnih pregovora, a Mauro je nakon duge pauze spremiji nego ikada.

Tako će jedan od najboljih napadača lige nakon neuspjelih pregovora sa mnogim velikanima ipak ostati u sredini koju najbolje poznaje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku