161018Klopp

Četiri ključna igrača Liverpoola se ozlijedilo u reprezentacijama!

Liverpool će skupo koštati reprezentativna stanka. Nakon što su se ozlijedili Salah, Van Dijk i Mane, nova žrvta je Gvinejac Keita koji je iznesen danas s terena tijekom kvalifikacijske utakmice Afričkog kupa nacija s Ruandom.

Keiti je najvjerojatnije stradala prepona, a s terena su ga iznijeli suigrači jer nosila nije bilo!? Nastavak je to crnog niza koji je pogodio Liverpool i Jurgena Kloppa, jer im se ozlijedilo nekoliko važnih igrača nastupajući za svoje reprezentacije.

Sadio Mane pretrpio je prijelom palca na senegalskom treningu u ponedjeljak. Njegov kolega iz napada Mohamed Salah, napustio je teren šepajući u pobjedi Egipta nad Swazilandom.

Virgil van Dijk napustio je nizozemsku reprezentaciju zbog bolova u rebrima koji su ga mučili i prije ove stanke. Klopp je ostao i bez Jamesa Milnera, koji se ozlijedio prije reprezentativne stanke u derbiju s Manchester Cityjem.

Milneru je otišao mišić, a postoji nada da bi mogao zaigrati u subotu protiv Huddersfielda, iako se prvotno pričalo da ga čeka minimalno mjesec dana pauze.