PSG razbio Monaco za potvrdu naslova LIgue 1

Paris Saint-Germain ponizio Monaco na Parku prinčeva!

Monaco je kao branitelj naslova u Ligue 1 doživio nevjerojatnu blamažu na Park prinčeva u susretu s PSG-om. Razigrani Parižani potopili su Jardimovu momčad s 7:1 i na najbolji mogući način osigurali naslov prvaka Francuske.

 

PSG je vodio s 4:0 nakon samo 30 minuta igre, a o koliko se očajnoj predstavi Monaca radilo najbolje pokazuje potez kluba koji je putem službenog Twitter profila odlučio svim navijačima refundirati sredstva potrošena na gostovanje u Parizu.

“To mi je najveći poraz u trenerskoj karijeri, nešto se pod hitno mora promijeniti,” rekao je razočarani trener Monaca, Leonardo Jardim.

Iz tabora novog prvaka Francuske nakon utakmice vladala je prava pravcata euforija, slavilo se do dugo u noć, a predsjednik i vlasnik kluba, Nasser Al-Khelaifi kratko je prokomentirao novi veliki uspjeh.

“Sada trebamo biti pozitivni jer smo napravili veliku stvar, prvaci smo Francuske i to je velik uspjeh. Pred nama je Francuski kup, kojeg također želimo osvojiti. Istina, Liga prvaka nam je prioritet, velik cilj, ali to nije jednostavno. Tko će biti trener u narednoj sezoni? Imamo trenera i on ima ugovor do kraja tekuće sezone, nakon toga ćemo vidjeti…”