Pogledajte kako su današnji najbolji igrači svijeta bili ocijenjeni u FIFA 10

Prošlo je sedam godina od kultnog izdanja nogometne igrice FIFA 10. Pogled unatrag donosi nam nevjerojatne ocijene današnjih nogometnih ‘superstara’, koji su tada bili manje više nogometni anonimci iz osrednjih klubova.

[ads1]

Osim dvojice nedodirljivih, Lionela Messija i Cristiana Ronalda, u sedam godina nogometna mapa najboljih igrača se znatno promijenila, a to nam najbolje pokazuju ocjene igrača u nogometnoj igrici FIFA 10.

Krenut ćemo s popularnom karticom današnjeg najboljeg igrača Francuske reprezentacije Antoinea Griezmanna. Griezmann je prije sedam godina tek došao u Real Sociedad, bio je potpuni anonimac, a to najbolje pokazuje njegova ocjena u kultnoj igrici FIFA 10.

Najbolji brazilski nogometaš Neymar tada je imao samo 17 godina, tek je počeo igrati u Santosu, ali njegova ocjena bila je znatno kvalitetnija od Griezmannove. FIFA je već tada prepoznala puni potencijal sjajnog Brazilca.

[ads1]

Kod Garetha Balea oduvijek je bilo govora o sjajnom talentu, ali nitko nije mogao pretpostaviti da će talentirani lijevi bočni postati najskuplji igrač u povijesti nogometa.

Ljudi u EA Sportsu očigledno nisu bili svjesni velikog potencijala Roberta Lewandowskog koji je tada branio boje poljskog Lecha iz Poznana. Sedam godina kasnije ovaj skromni napadač iz Poljske zabija kao na traci i predvodi moćni Bayern Munchen.

[ads1]

I za kraj ostavili smo omiljenog igrača brojnim nogometni zaljubljenicima. Dakako, riječ je o simpatičnom Marcu Reusu, igraču kojeg svi odlikuju po ljubavi prema dresu Dortmundske Borussije. Reus je prije točno sedam godina bio potpuni anonimac, kako za nogometnu javnost, tako i za tvorce legendarne igrice FIFA 10.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku