Pomozimo Milošu Božoviću, pozovimo 1432!

Osnovci, penzioneri, sportisti, funkcioneri svi su se udružili u prikupljanju pomoći svom sugrađaninu Milošu Božoviću – dvadesetogodišnjem mladiću koji je u komi već godinu i po. 

[ads1]

Nada za njegovo buđenje postoji. Međutim, presudno je vrijeme. Do ponedjeljka je neophodno prikupiti 150 hiljda evra, jer ta suma garantuje boravak na prestižnoj njemačkoj klinici. Pridružite se humanoj misiji – pozovite 1432.

Za Miloša se igraju utakmice, organizuju koncerti i donatorske večeri. Niko neće ni da pomisli da će iznos od 150 hiljada evra biti kočnica za nastavak mladog života. Ne vjeruje u to ni Nemanja Majdov, Milošev drug iz školske klupe, koji mu je, kaže, drugi brat.

“Јa vjerujem u Miloša, jer on nikad ne odustaje i sve radi do kraja”, kaže Nemanja. Svi koji poznaju Miloša svjedoče o njegovoj dobroti i anđeoskoj naravi. To je i motiv više u nastojanju da se ovaj mladić probudi iz kome.

Sinoć je na donatorskoj večeri u Istočnom Sarajevu prikupljeno 16 hiljada maraka, za deset dana na humanitarni broj 1432 pristiglo je 20 hiljada poziva, brojne su uplate pojedinaca i akcije kolektiva. Preostalo je još pet dana da se prikupi suma od 150 hiljada evra. Učestvujte, pozovite – 1432!