Veliki povratak kultnog Zlatana: Zaljubljen sam u San Siro!

Zlatan Ibrahimović na pragu je povratka u Milan. U velikom intervjuu teško je skrivao uzbuđenje oko mogućeg povratka na San Siro.  “To je najveći klub za koji sam igrao, nikad nisam želio otići.”

[ads1]

Veliki intervju Zlatana došao je samo dan nakon što je Adriano Galliani izjavio da će budućnost Šveđanina ovisiti isključivo o plasmanu Milana u Europsku ligu.

“Kada sam napustio Milan, to nije bio moj izbor. Nikad nisam želio otići. Volim Milan,  volim San Siro, u mojim očima to je najveći klub za koji sam igrao. Moj odlazak iz Milana je prošlost, a ovo sada je budućnost, vidjet ćemo što će se dogoditi,” rekao je Zlatan za Mediaset Premium.

ibra

Najbolji strijelac Ligue 1 ovog ljeta postaje slobodan igrač, ugovor s PSG-om nije produžio.

“Da li moja prošlost može postati budućnost? Nikad ne znate, ali uskoro ćete znati sve, tada će sve špekulacije završiti. Da  li je u subotu moja posljednja utakmica u PSG-u? To ovisi o drugima, ne samo o meni”, rekao je Zlatan i dodao:

“Želim završiti prvenstvo sa stilom, nakon toga ćemo pričati. Ovo je najbolja sezona u mojoj karijeri i osjećam se fantastično. Spreman sam na sve.”