Predsjednik Dinama demantirao ponudu velikana za Danija Olma

170120Olmo
Foto: Damir Krajac / CROPIX

Predsjednik zagrebačkog Dinama Mirko Barišić u četvrtak je demantirao da je stigla ponuda Milana za španjolskog reprezentativca Danija Olma.

Barišić se oglasio nakon što je većina hrvatskih medija izvijestila kako je Milan poslao ponudu od 30 milijuna eura za 21-godišnjeg Olma i da je transfer blizu realizacije.

Ne znam od kuda je došla ta informacija no kao prvi čovjek kluba mogu reći da nisam primio nikakav poziv. Niti od Milana niti općenito iz Italije. Zbog toga mogu okvalificirati tu vijest kao špekulaciju, novinarsko izmišljanje“, poručio je predsjednik Dinama.

Podsjetimo, Olmo je prošlog mjeseca otkrio kako je Dinamo dobio ponudu velike Barcelone za njega te da bi bilo najbolje da u januaru napusti Maksimir. Napomenuo je kako bi se htio vratiti u Barcu iz čije je akademije stigao 2014. u Dinamo.

Barcelona? To je druga stvar, no nema ničeg konkretnog“, izjavio je Barišić.

Na pitanje je li točno da je Olmova odšteta 30 milijuna eura, Dinamov predsjednik je odgovorio:

Točno je da je to dobar iznos, ali prvo netko treba doći i ponuditi to. Recimo da trenutačno ne možemo postaviti cijenu za Danija jer nas nitko to nije tražio.

Zimski prijelazni rok zatvara se na kraju mjeseca, odnosno za dva tjedna. Olmo ima ugovor s Dinanom do ljeta 2021. godine i postoji mogućnost da ipak ostane u hrvatskom prvaku do kraja ove sezone.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku