PREPUN SAMOPOUZDANJA: Hrgović otkrio koga želi za sljedećeg protivnika!

091219Hrga

Hrvatski boksač Filip Hrgović (27) vratio se u Zagreb nakon što je u subotu u Saudijskoj Arabiji nokautirao Amerikanca Erica Molinu u desetom profesionalnom meču.

Hrgović je obranio internacionalni WBC pojas u teškoj kategoriji. U trećoj je rundi nokautirao 37-godišnjeg Molinu, a ovim trijumfom vjerojatno si je osigurao meč s nekim iz samog vrha teške kategorije.

Popularnog ‘El Animala’ sada očekuju pripreme za novi meč koji bi trebao biti uskoro, no ni Hrgović još ne zna tko će biti njegov sljedeći protivnik.

Bilo je nekih nagađanja da je sljedeći meč krajem drugog mjeseca u Londonu, ali ništa nije potvrđeno. Trebam sjesti s agentom i promotorom da vidim kakvi su planovi i to je to, zasad još ništa konkretno“, rekao je Hrgović.

Hrgović želi 35-godišnjeg Derecka Chisoru ili 40-godišnjeg Aleksandra Povetkina za svog sljedećeg protivnika.

Želim Chisoru, Povetkina, neko veliko ime. Spreman sam za sve, siguran sam da mogu pobijediti Chisoru, no zahtjevan bi to meč bio za mene, ali ne možeš biti prvak ako ne pobijediš njega. Ja bih sad potpisao da se borim s njim, no on to neće prihvatiti jer zna da će izgubiti, a neće puno zaraditi“, vjeruje Hrgović.

Trijumf protiv Moline bio je deseti profesionalni meč u Hrgovićevoj karijeri te ujedno i deseta pobjeda (10-0). Ovom pobjedom ušao je među top 10 boksača teške kategorije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku