110919LucasSilva

Prije četiri godine bio je pojačanje Real Madrida, a sada ne može pronaći klub!

Real Madrid nije mogao pronaći način da se riješi 26-godišnjeg Brazilca Lucasa Silve pa je na kraju dogovoren sporazumni raskid ugovor.

Prijelazni rok je završen u svim velikim europskim ligama, a Real nije mogao prodati Lucasa Silvu prije završetka ‘mercata’. Madriđani su se zbog toga odlučili na sporazumni raskid ugovora tako da je Brazilac sada slobodan igrač.

Silva je predstavljao problem za Real već duže vrijeme te je imao ugovor do 2020. godine iako nije dobio radnu dozvolu u Španjolskoj. Zbog toga je sam trenirao u Brazilu jer mu nije dozvoljen rad u Valdebebasu.

Brazilski veznjak je čekao transfer u Italiju, odnosno u Genou, ali se to nije ostvarilo. Na kraju mu je jedina preostala opcija čekati neku dugoročnu ozljedu igrača kako bi mogao zauzeti njegovo mjesto.

Lucas Silva je na Santiago Bernabeu stigao u januaru 2015. godine. Nakon odličnih predstava u dresu Cruzeira Silva proglašen je najboljim zadnjim veznim brazilske Serie A te je kao nagrada stigao veliki transfer u Real.

Gotovo pet godina nakon potpisa za jedan od najvećih svjetskih klubova Silva je bez angažmana i to u godinama kad bi trebao doživjeti vrhunac karijere.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku