Procurio dres Oranja za Europsko prvenstvo: Navijači oduševljeni!

291219VanDijk

Nizozemska nogometna reprezentacija plasirala se na Europsko prvenstvo 2020. godine pa je njihov partner Nike već pripremio nove dresove.

Novi dres ‘Oranja’ službeno bi trebao biti predstavljen u prvim mjesecima 2020. godine, no urednici popularnog portala Footy Headlines ovih su se dana preko svojih izvora dočepali primjerka.

Dvije dominantne boje na novom dresu bit će, kao i obično, narančasta i crna. Najveća promjena bit će atraktivna grafika lava koji obuhvaća cjelokupnost dizajna dresa – prednju i stražnju stranu te rukave. Taj detalj je novost koju su navijači jako dobro prihvatili.

Nizozemci se nalaze u skupini C zajedno s Ukrajinom i Austrijom te pobjednikom play-offa Lige D Lige nacija.

Inače, Nizozemskoj će ovo biti prvo veliko natjecanje nakon što se nije uspjela plasirati na Europsko prvenstvo 2016. i Svjetsko prvenstvo prošle godine.

Nizozemska je konačno dočekala nasljednike generacije Robbena, Sneijdera i Van Persieja, supertalentirane trojke koja je dominirala nogometnim travnjacima u prošlom desetljeću.

‘Oranje’ sada imaju nove zvijezde koje garantiraju svijetlu budućnost. Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt, Memphis Depay i Virgil van Dijk predvode novu generaciju koja ponovno igra fantastičan nogomet.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku