Četvrtak, 16.08.2018.

Prvo veliko pojačanje Rijeke za premijeru u kvalifikacijama Lige prvaka

Iako Rijeka matematički još uvijek nije potvrdila prvu povijesnu titulu prvaka Prve Hrvatske nogometne lige na Rujevici su već započeli s pojačavanjem momčadi za premijerne kvalifikacije u Ligi prvaka.

Kompletan Kvarner pokošen je neviđenom nogometnom euforijom uoči proslave prvog naslova prvaka države. Za Rijeku i njezine navijače ovakav uspjeh znači nevjerojatno puno, a u upravi čine sve što je u njihovoj moći kako bi ovakav uspjeh ponovili i naredne sezone.

O pojačanjima za sada nema puno govora, puna pažnja je na dovršavanju posla u domaćem prvenstvu. No, s obzirom na to da je jedan igrač ove sezone iskočio u redovima Riječana kao ključan kotačić momčadi u veznom redu uprava ga je nagradila novim kvalitetnijim ugovor te tako bezecirala za narednu sezonu.

Riječ je o povremenom hrvatskom reprezentativcu Filipu Bradariću. Bradarić je u intervjuu za Goal.com otkrio kako je jako uzbuđen uoči nastavka karijere na travnjaku Rujevice;

“Jako mi je drago da smo se dogovorili i produžili suradnju. Klub se odlično ponio prema meni, želim se zahvaliti svim ljudima u klubu jer mi svakodnevno pomažu da postanem bolji igrač. Misli su mi usmjerene samo na Rijeku”, zaključio je simpatični veznjak Rijeke.