170519Benzema

RAZNJEŽIO FRANCUZE: Benzema pokazao svoju emotivnu stranu!

Karim Benzema je godinama jedan od najboljih napadača svijeta, ali vrlo često ne dobije priznanje kakvo zaslužuje.

Francuz je svoju emotivnu stranu pokazao na francuskoj televiziji gdje je gostovao u emisiji ‘Le Quotidien‘.

Benzema je pričao o odnosu s trenerom Zinedineom Zidaneom, reprezentaciji Francuske, Cristianu Ronaldu, Real Madridu, a najviše ga je pogodilo kada su mu pokazali fotografije djece. Jednostavno nije mogao zadržati suze.

Sa Zidaneom imam poseban odnos. Upoznao sam ga prije nego što mi je postao trener. Više smo od prijatelja, on mi je kao dio obitelji. Zidane je poput starijeg brata koji mi je puno pomogao“, otkrio je Benzema.

Cristiano je sjajan igrač, ali je otišao. Jesam li ja sad glavni u momčadi? Da, može se tako reći, ali najvažniji je momčadski rad. Ponosan sam na svoju karijeru“, rekao 31-godišnji napadač koji je zbog skandala ostao bez mjesta u reprezentaciji Francuske.

Finale Svjetskog prvenstva sam gledao kod kuće u Lyonu s obitelji. Poslao sam odmah poruku Varaneu, bio sam sretan zbog njih, ali naravno da bih volio da sam bio tamo.”

U trenutku kada su mu pokazali fotografije njegove djece, Benzema se rasplakao, a onda poručio:

Poseban je osjećaj biti otac. Sretan sam jer sam to iskusio, pokušavam svoju djecu ne stavljati u nelagodne situacije. Još su premali da pričamo o životu, ali uvijek im govorim da moraju poštovati druge ljude“, rekao je Benzema koji je proglašen najboljim igračem Reala za ovu sezonu.