Repeša se oglasio nakon ostavke: Finale je ostavilo traumu!

250419Repesa

Sada već bivši trener podgoričke Budućnosti, Jasmin Repeša oglasio se priopćenjem putem službene stranice crnogorskog kluba.

 

Repeša je došao u Budućnost prije četiri mjeseca kao pojačanje za Euroligu, a na kraju je odlučio otići nakon rezultatskog debakla u finalu regionalne ABA lige.

Naime, u tri beogradske utakmice Budućnost je od Zvezde izgubila s ukupno 96 poena razlike, i ono najvažnije. Nakon posljednje utakmice u Beogradu, koju su obilježile prijetnje i vrijeđanja domaćih navijača, Repeša je podnio ostavku.

Repeša se zahvalio ljudima iz Budućnosti na suradnji:

Prije svega, želim se zahvaliti svima na toplom prijemu i podršci. Hvala Klubu, navijačima, Upravnom odboru i predsjedniku kluba na protekla četiri mjeseca koja će mi ostati u lijepom sjećanju. Od srca zahvaljujem igračima i stručnom štabu na suradnji u ovoj od početka teškoj sezoni, koja nije završila kako smo željeli i očekivali. Ipak, ne treba zaboraviti da jedna sezona ne čini klub. Sport nije pitanje života i smrti. Budućnost Voli ima sve najbitnije preduvjete, stabilnost, financijsku strukturu, navijače, podršku i entuzijazam, iz godine u godinu raste i napreduje, ide uzlaznom putanjom.

Svi smo imali grešaka, ne poričem, ali tko radi, taj i griješi. Žao mi je što je sve ovako završilo. Ne u sportskom, nego u ovom drugom segmentu koji nije u skladu s mojim poimanjem sporta i života. Dobronamjerno sam ukazivao na to od prve finalne utakmice. Žao mi je ako je netko to pogrešno protumačio. Kao čovjek nisam opravdao ono što se događalo na trećoj utakmici finala. Način na koji je finale završeno je ostavilo traumu, ne samo meni, nego i svima nama iz Kluba.

Još jednom toplo zahvaljujem svima, želim Budućnost Voliju puno sreće u daljnjem radu, s nadom da ako regionalna košarka opstane, bude drugačija od ove finalne serije.”

Pratite nas na Instagramu i Facebooku