NeyRichalrison

Richarlison: Pokušao sam kopirati frizuru koju ima Neymar, ali je trajala samo pet minuta!

Nogometaš i nova zvijezda Evertona Richarlison je u razgovoru za engleske medije otkrio kako je u više navrata pokušao kopirati frizuru svog idola Neymara, ali bez većeg uspjeha.

 

Richarlison je svoju klasu pokazao u Watfordu, a početkom ove sezone je pojačao Everton, u kojem je nastavio sa dobrim partijama. Trenutno je pod suspenzijom zbog crvenog kartona, a na teren se vraća protiv Arsenala.

U razgovoru za engleske medije se prisjetio djetinjstva i njegovog idola Neymara, od kojeg je pokušao kopirati frizure i poteze, ali bez uspjeha, jer nije imao dovoljno sredstava za ‘održavanje’.

“Neymar mi je idol još iz djetinjstva, a uvijek sam želio kopirati njegove poteze, čak i frizuru. Sjećate li se one mohikanske frizure koju je nekada imao? To sam i ja pokušao da imam, ali mi nije išlo baš najbolje jer je nisam imao čime održavati. Stajao bih satima ispred ogledala da napravim frizuru, a onda se nakon pet minuta pokvari. To sam mu tokom jednog ručka i rekao, da bi u tom trenutku nastala tišina i čitava ekipa se počela smijati” – kazao je napadač Everton.