Ruski mediji analizirali Hrvatsku i otkrili jednu veliku slabost!

Rusi mane Vatrenih

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu (7. jula) u 20 sati igra četvrtfinale Svjetskog prvenstva protiv domaćina Rusije. Olimpijski stadion Fišt u Sočiju ugostit će ovu spektakularnu utakmicu.

[ads1]

 

Rusija se senzacionalno plasirala u četvrtfinale pobjedom na jedanaesterce protiv favorizirane Španjolske. Hrvatska je na isti način stigla do najboljih 8, u lutriji jedanaesteraca svladala je odličnu Dansku.

Ruski mediji temeljito su analizirali Hrvatsku reprezentaciju i otkrili jednu slabost. Važno je reći kako su Rusi prije svega realni i priznaju da su Vatreni veliki favoriti u ovom susretu, ali ujedno i smatraju da njihova reprezentacija ima šanse.

Najveća slabost u trenutnoj Dalićevoj momčadi, prema Rusima, su štoperi, Dejan Lovren i Domagoj Vida. Naime, Rusi smatraju kako štoperski par Hrvatske ne funkcionira najbolje i često ostavlja puno praznog prostora napadačima.

Ujedno, Rusi smatraju da je lijeva strana obrane Vatrenih, na kojoj igra Ivan Strinić, puno kvalitetnija od desne, na kojoj je Šime Vrsaljko. Rusi su za kraj zaključili da će u četvrtfinale reprezentacija koja bude manje griješila u obrani.

Domagoj Vida Dejan Lovren Rusi