150419Mihajlovic

Siniša Mihajlović napao Juventus zbog poraza od SPAL-a!

Srpski nogometni trener Siniša Mihajlović s Bolognom se bori za opstanak u Serie A, a SPAL je jedan od najvećih konkurenata.

 

Trener Juventusa Massimiliano Allegri u susretu sa SPAL-om odmorio je gotovo prvotimce kako bi svježi dočekali uzvrat protiv Ajaxa u četvrtfinalu Lige prvaka. Momčad iz Ferrare iskoristila je priliku i upisala važnu pobjedu.

Allegri je koristio niz mladih igrača, a s obzirom na to da je SPAL-u ovo bila važna utakmica u borbi za opstanak, javili su se oni koji se s njim bore za ostanak u ligi.

Tako se treneru Bologne Siniši Mihajloviću nimalo se nije svidjela odluka Allegrija da nastupi s “rezervnom” momčadi.

Ako igrate protiv Juventusa koji nastupa u punom sastavu, to je u redu. Ako Juventus odmara većinu prvotimaca, ali igra s onima koji su u široj rotaciji, to je također u redu. Ali ako igrate protiv Juventusa koji nastupa sa svojim mladim igračima i onima koji igraju Serie C, to onda nije u redu prema momčadima koje se sa SPAL-om bore za opstanak.”

Da sam trener SPAL-a, rekao bih odlično, ovo je velika prilika, idemo na pobjedu. Juventus ima širinu i ne sviđa mi se činjenica da je koristio juniore. Ali to je talijanski nogomet, uvijek postoje kontroverze“, zaključio je razočarani Mihajlović.