ŠOK NA MAKSIMIRU: Dinamo ostao bez najvećeg talenta omladinske škole!

231018Hasic

Sedamnaestogodišnji Ajdin Hasić slovi, zajedno s Antoniom Marinom, za najvećeg talenta u omladinskoj školi zagrebačkog Dinama. Međutim, Hasić je preko noći spakirao kofere i napustio Maksimir.

Hasić je prije dva tjedna tek napunio 17 godina, a od prvog kola Druge HNL bio jedan od glavnih igrača druge Dinamove momčadi i daleko najmlađi od onih koji su imali veću minutažu.

Talentirani Hasić u Dinamo je stigao još kao dječak iz Bosne i Hercegovine, a danas mu brojni stručnjaci predviđaju veliku karijeru. Hasić je imao stipendijski ugovor do 2021. godine. Međutim, Hasić i Dinamo potpisali su sporazumni raskid ugovora!?

Vijest je to koja je odmah odjeknula, nikome nije bilo zašto se Dinamo odrekao najvećeg talenta, kao i velike zarade, jer kadetskog bh. reprezentativca već duže vrijeme prate Barcelona, Real Madrid, Borussia Dortmund…

No, Dinamo ipak nije planirao takav rasplet. Navodno je vodstvo kluba pokušalo izbjeći raskid, ali Hasićeva obitelj angažirala je odvjetnika preko kojeg je dobila sporazumni raskid ugovora.

Kako god bilo, Hasić je već napustio Maksimir, a Dinamo ostao bez najboljeg mladog igrača omladinske škole.

 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku