SPEKULACIJAMA DOŠAO KRAJ: Poznata budućnost Roberta Prosinečkog!

191019Zuti

Robert Prosinečki ostaje izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine do kraja kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine.

Reprezentacija BiH u novembru treba odigrati još dvoboje protiv Italije u Zenici i Lihtenštajna u gostima, a na klupi će u tim utakmicama biti Robert Prosinečki, odlučeno je na izvanrednoj sjednici Nogometnog saveza BiH.

Vrlo je izvjesno da će Prosinečki predvoditi ‘Zmajeve’ i u dodatnim kvalifikacijama koje su izborili plasmanom u elitni razred Lige nacija.

Prosinečki je nakon poraza u Armeniji (4:2) prije nekoliko mjeseci podnio ostavku koju Nogometni savez BiH nije prihvatio, a očigledno je da se stajalište među čelnicima Saveza nije promijenilo ni nakon poraza u Grčkoj (2:1).

U četvrtak se u nekim bosanskohercegovačkim medijima pojavila vijest kako će Prosinečki biti smijenjen, međutim vodstvo Saveza mu je dalo povjerenje da kvalifikacijski ciklus privede kraju.

Bosna i Hercegovina se trenutačno nalazi na trećem mjestu u grupi s deset bodova iz osam utakmica, pet manje od drugoplasirane Finske koja s prvoplasiranom Italijom gotovo sigurno putuje na EURO 2020.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku