Sprema se ludilo: Grad Leicester priprema se za najveći party ikada

Stanovnici Leicestera pripremaju grad za proslavu premierligaškog naslova. Lisice su pobjedu udaljene od naslova, a grad je već okićen posterima njihovih idola. Za povijesni vikend stanovnici Leicestera ubrzano se pripremaju, a jedina tema u gradu, naravno, je mogući naslov prvaka, prvi u klupskoj povijesti.

[ads1]

“Prince je nedavno preminuo. Imao je pjesmu “Ponekad sniježi u travnju”, a danas je pao snijeg u Leicesteru. To mora da je znak s nebesa,” rekao je jedan navijač prijatelju, a njegov sugovornik potvrdno je kimnuo glavom.”

Pohod na naslov započeo je na koncu prošle sezone

Prošle sezone Leicester je spasio sezonu izborivši ostanak u Premierligi čudesnim nizom od sedam pobjeda u posljednjih devet utakmica, a ove sezone čudesan niz traje cijelu godinu. Počelo je pobjedom protiv Bilićevog West Hama i još traje.

Na startu premierligaške sezone kladionice su nudile omjer 5000 naprema jedan za Leicesterovo osvajanje titule i pobijede li u samo jednoj od iduće tri utakmice, srećkovići koji su uplatili na lisice mogli bi se obogatiti. Ako osvoje naslov, bit će to najveće iznenađenje u Premier ligi otkad su Englezi uveli klađenje na sport. Sad na koncu sezone svi su uvjereni u njihov naslov…

Linekerov rođak: Spremite se za najveći tulum koji je ova zemlja ikad vidjela

“Naranče po deset funti, najbolje engleske jagode,” vikao je čovjek na tržnici u Leicesteru ispod znaka na kojem piše “Lineker’s”. Voćarnica je nekoć pripadala ocu slavnog engleskog nogometaša, Garryja Linekera, najpoznatijeg nogometaša iz grada Leicestera. “Ja sam mu rođak,” kaže prodavač James Ferrar.

“Naravno da navijam za Leicester, raspoloženje u gradu je ludo. Ako osvojimo naslov, vidjet ćete najluđu proslavu u ovoj zemlji. Zapamtite, u cijeloj zemlji!”

sportam.info/n1info.com