Tino Sušić produžio ugovor s Hajdukom do ljeta 2018. godine

Tino Sven Sušić potpisao je danas novi ugovor sa splitskim Hajdukom do ljeta 2018. godine. 

23-godišnji veznjak imao je ugovor s Hajdukom do ljeta 2016. godine, a sad je produžio na još dvije, i nije krio oduševljenje nakon potpisa.

“Naravno da sam zadovoljan zbog produženja ugovora s Hajdukom. Sretan sam jer  mi je klub ukazao povjerenje. U Hajduk sam došao kao mlad, nepoznat igrač i ovdje sam stekao afirmaciju. Imam podršku navijača i Kluba i na tome sam zahvalan. Sad je na meni da nastavim raditi i da svojim igrama pomognem Hajduku da bude što bolji”, rekao je Tino Sven Sušić za klupsku stranicu hajduk.hr.

“Tino je jedan od naših najvažnijih igrača i naravno da smo to željeli pokazati i na ovaj način. To je uostalom i dio strategije kluba jer smo se odredili da ćemo produžiti ugovore sa igračima za koje smatramo da imaju potencijal”, kazao je nakon potpisa novog ugovora sa Sušićem sportski direktor Hajduka Goran Vučević.

“Zadovoljni smo jer smo vrlo brzo postigli dogovor sa Tinom koji je bio izuzetno korektan u svim razgovorima. Vjerujem da će mu novi ugovor biti dodatni poticaj da igra još bolje i da s Hajdukom ostvari rezultate koje svi priželjkujemo”, naglasio je Vučević.