Trener Real Madrida Zinedine Zidane progovorio o fantastičnom Iscu

Nakon što je Isco gotovo sam pobijedio Sporting i donio važnu pobjedu Realu u borbi za naslov prvaka Španjolske, brojni mediji prozvali su Zinedina Zidana i zaključili kako sjajni Španjolac mora imati mjesto u prvih jedanaest.

Jedno je sigurno, Isco igra u sjajnoj formi, individualnom kvalitetom pravi razliku na terenu, vuće svoju momčad naprijed, a na takve igre imun ne može ostati ni trener Real Madrida Zinedine Zidane.

Na press konferenciji za medije nakon utakmice protiv Sporting Gijona Zidane je odgovarao na brojna pitanja, a najveće zanimanje medija odrazilo se na pitanja o sjajnom Iscu koji igra u životnoj formi.

“Moram reći kako je Isco odigrao fantastičnu utakmicu. Vrlo sam zadovoljan njegovom igrom danas, radio je razliku na terenu kompletnu utakmicu, a njegovi golovi donijeli su nam tri boda,” započeo Zidane pa nastavio:

“On je fantastičan igrač i ponovno je dokazao da je Real klub kojemu pripada. Danas je pokazao da ima osobine vođe, pokazao je da je veliki igrač.”

Zidane se na neki način kasnije i ispričao Iscu, te objasnio razlog njegovog statusa rezerve.

“Gledajte, ako sam bio nepravedan prema Iscu, onda sam nepravedan prema svima koji su na klupi za rezerve. Moramo znati da smo mi  momčad od 24 igrača i ako je potrebno svatko od njih može igrati izvan Reala,” jasan je bio Francuz, te za kraj poručio:

“No, ovo je standardna poteškoća trenerskog posla. Ponekad moraš dobrog igrača držati na klupi.”