U Hajduku se čude: Kako je Vršajević ozlijeđen?!

Avdija Vršajević i Tino Sven Sušić nisu u mogućnosti pomoći reprezentaciji Bosne i Hercegovine u Haifi ovog vikenda protiv Izraela.

Dok se za Sušića znalo da zbog ozljede aduktora teško može konkurirati za dvoboj u Izraelu, na Poljudu su ostali nemalo iznenađeni kada su dobili vijest da Vršajević otpada zbog ozljede.

Pogotovo iz razloga što je Vršajević u subotu odigrao 90 minuta protiv Osijeka i nije se žalio ni na kakve probleme. Vršajević bi se u Split trebao vratiti sutra nakon čega će biti jasnije koliko je ozljeda ozbiljna.

Njegov mogući izostanak u derbiju s Dinamom bio bi velik udarac za Hajdukove ambicije u Zagrebu. Što se tiče Sušića on ima problema sa aduktorom, i trenutno je u fazi rehabilitacije.

Prema neslužbenim informacijama on bi se krajem sedmice trebao priključiti radu s ostatkom momčadi i očekuje se da bi mogao zaigrati u derbiju, prenosi goal.com.

Dakle, u klubu demantiraju vijesti iz BiH, da obojica otpadaju za derbi, ali i da je upitno hoće li uopće više igrati ove godine. Ubrzo ćemo doznati tko je u pravu…