300519Jaksetic

Upoznajte prelijepu hrvatsku odbojkašicu koja je hit u Francuskoj!

Da je Luka Modrić najveća zvijezda hrvatskog nogometa i da igra za Real Madrid znaju svi ljubitelji nogometa, pa čak i oni koji ne prate nogomet.

Kada igrate za najuspješniji nogometni klub 20. stoljeća, Real Madrid, jednostavno svi znaju za vas. No, jeste li znali da je Hrvatska tri godine imala članicu odbojkaškog ‘Real Madrida’?

Njeno ime je Vedrana Jakšetić i dolazi iz Osijeka. Dvadesetdvogodišnja talentirana tehničarka tri sezone je nosila dres francuskog Cannesa koji je u ženskoj odbojci jednak Real Madridu u nogometu.

Vedrana je igrala za sve mlađe reprezentativne kategorije, te je u seniorskoj reprezentaciji nastupala na Grand Prixu 2015. i na europskim igrama.

View this post on Instagram

🍹

A post shared by Vedrana Jakšetić (@vedranajaksetic) on

Vedrana je prije nekoliko dana potpisala za drugi francuski klub, Nancy Volley-ball. Nakon tri uspješne godine u Cannesu lijepa Osječanka odlučila se za novi korak u svojoj karijeri.

View this post on Instagram

🏐

A post shared by Vedrana Jakšetić (@vedranajaksetic) on

U Francuskoj je odbojka dosta popularna, pogotovo ženska, a Vedrana je postala pravi hit nakon što je pozirala za klupski kalendar 2018. godine. Kao šećer na kraju, krasila je stranice mjeseca decembra.

300519Jaksetic1

Vedrana s brojnim treninzima i utakmicama u jakoj ligi napreduje iz dana u dan, a u narednim godinama ne sumnjamo da će upravo ona biti glavna igračica Nancyja.

 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku