Gattuso u nevjerici! Milanu i protivnički golmani postižu golove! I to u 95. minuti!

Senzacija u Italiji i najluđi meč ove sezone. Temperamentni Gennaro Gattuso nije najbolje počeo svoju trenersku karijeru na klupi Mlana. Iako je rekao da će meč s Beneventom biti poput finala Lige prvaka, ponovo su Rossoneri posrnuli i to kod najslabijeg tima u ligi.

Benevento je osvojio svoj prvi bod ove sezone i to na kakv način, golom golmana Brignolija u petom minutu sudijske nadoknade. Atmosfera u tom trenutku na stadionu Ciro Vigorito je bila neopisiva. Opšta ludnica! A Gattuso je to sve gledao i nije mogao da vjeruje.

U prvom dijelu Milan se dosta mučio, ali uspio je da povede kada je u 38. minuti Bonaventura iskoristio gužvu i neopreznost domaće odbrane, pa je glavom loptu poslao u mrežu. Ipak, u petoj minuti nastavka Donnarummu je savladao Puscas i činilo se da bi domaćin mogao konačno da prekine seriju poraza.

Milanu novo vodstvo donosi sjajni hrvatski napadač Nikola Kalinić na asistenciju danas raspoloženog Bonaventure. U 75. minuti oštar start Romagnolija, koji je dobio drugi žuti karton, da bi u 95. minuti Benevento stigao do prvog boda u sezoni. Golman Brignoli je otišao kod prekida u šesnaesterac Milana i pogodio za nevjerovatnih 2:2.