VIP MONEY BACK: Meridian nagrađuje najvjernije igrače

MeridianVIP

Za sve redovne, aktivne i lojalne igrače Meridian je spremio novu, atraktivnu kazino promociju, sa mnogo pogodnosti.

Promocija VIP Money Back zamijenila je staru „Cashback 7%“ i donosi mnogo veću nagradu za najlojalnije igrače – cashback od nevjerovatnih 10% umjesto dosadašnjih 7%.

Svakom može da se desi da na kazinu nema sreće, da ga ne prati srećna zvijezda, ali ne može svakom da se desi da mu je partner u zabavi Meridian, koji je uvijek tu da igrače obraduje novom promocijom, koja će im vratiti osmijeh na lice i sreću u ruke.
Naime, ukoliko dan na kazinu nije prošao slavno i ukoliko je gubitak u prethodnih 7 dana bio 1.000 KM, dobijate dio svog novca nazad, kroz besplatne spinove, a isplata kroz spinove će često biti i mnogo veća od doskorašnjeg cashback-a 7%.

Ali tu nije kraj specijalnim pogodnostima, koje nosi ova nova promocija. Lojalnost se itekako cijeni, te je Meridian odlučio da nagradi svoje igrače i uvede titulu VIP igrača, koja će donijeti bezbroj ekskluzivnih promocija, besplatnih spinova, velikih bonusa i izdašnog cashback-a. Ovaj novi klub VIP igrača predstavlja mjesto dobre zabave i fenomenalnih pogodnosti, koje će tu zabavu da udvostruče, a specijalna opcija koju donosi cashback od nevjerovatnih 10% nedjeljno će posebno obradovati sve Meridianove vjerne igrače.

Šta je potrebno da biste postali dio ovog prestižnog kluba?
U VIP Klub mogu biti izabrani samo igrači koji imaju minimalno 2 dana aktivnosti na onlajn kazinu tokom jedne nedjelje.
Pored dana aktivnosti, pratiće se dnevni i nedjeljni nivo ulaganja igrača, tj. dnevni i nedjeljni obrt igrača. Nedjeljni ili dnevni dobitak ili gubitak ne utiče na VIP status. Igrač ne mora da gubi novac da bi imao VIP status, potrebno je samo da bude aktivan u najširem smislu riječi.

Dakle, biti Meridianov VIP igrač je veoma jednostavan i zabavan „posao”, potrebno je samo uživati što više na onlajn kazinu i nevjerovatan cashback će odmah zakucati na vrata. Meridian i VIP Money Back vraćaju sreću u velikom stilu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku