Vladan Milojević: Mi krećemo sa nula bodova!

Trener Crvene Zvezde naveo je kako ga ne zanimaju drugi timovi, ni o tome što donosi ishod današnjeg derbija, već isključivo ono što se nalazi unutar njegove ekipe i play-off koji crveno beli kreću sa nula bodova.

 

“Svi znamo šta derbi znači za navijače, za klub, za srpski fudbal. Ne bih da dodam nešto posebno. Mislim da smo se dobro spremali i dobro spremili, i mogu da kažem ono što govorim svaki put – daćemo sve od sebe da se prikažemo u najboljem svetlu, kao i u svakoj utakmici. Ova neće biti izuzetak”

Derbi je specifična utakmica i to ne samo sad, tako je od osnivanja klubova, od kad igraju Crvena zvezda i Partizan. Nekad može da bude taktičko nadmudrivanje, nekad može da bude borbeno. Ja se nadam da će da bude kvalitetan fudbal, ali to ne može da se predvidi. Odlučivaće mnogo parametara današnju utakmicu. Može i jedna greška da odluči utakmicu”

“Ja sam čovek koji smatra da u životu ne morate ništa da uradite, niti treba gledati da neko mora ili ne mora. Ne opterećujem se Partizanom. Ovo je mini-tabela. Mi smo zanemarili prednost, obrisali smo bodove. Idemo od nule, za nas je ovo takmičenje od 21 boda. Verujte mi da o protivnicima uopšte ne razmišljamo”, rekao je Milojević.