Poirier iznenadio McGregora i priredio mu surov nokaut za peti poraz u karijeri

MMA borac Dustin Poirier nokautirao je Conora McGregora u drugoj rundi glavne borbe UFC-a 257 koji je održan u Abu Dhabiju.

U prvoj rundi nešto bolji je bio McGregor, a izdvaja se aperkat lijevom rukom kada je sjajno pogodio Poiriera direktno u glavu i vidno ga uzdrmao.

Ipak, novi prvak se uspio vratiti s nekoliko dobrih udaraca nogom, no svakako da ga je Irac ranije puno višeP uzdrmao i to se moglo vidjeti na njegovom licu.

U drugoj rundi Poirier je opet pokušavao nogom, što je McGregor bolje zaustavljao, no sredinom druge runde uspio je direktno pogoditi Irca u glavu, uzdrmati ga i nakon toga udariti još nekoliko puta, nakon čega je McGregor pao na pod i Poirier to koristi da ga još jednom udari, nokautira i dođe do pobjede.

U prvoj borbi održanoj 2014. godine McGregor je slavio nokautom za manje od dvije minute, a Poirier mu se večeras sjajno revanširao i nanio mu prvi poraz nokautom u MMA karijeri.

Ovo je za McGregora bio peti poraz u karijeri i trenutno ima skor 22-5, dok je za Poriera ovo bila 27. pobjeda i trenutno je na skoru od 27-6.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime