2023. godina za pamćenje! Ronaldo od 1. januara na nezamislivom terenu protiv totalnih anonimusa

Stvari su u posljednjih nekoliko dana pomalo utihnule oko Cristana Ronalda, ali Marca i njeni novinari aktivno rade na njegovom slučaju, odnosno transferu.

Manchester United je za Ronalda odavno zatvoreno poglavlje, ali se potajno nadao da bi u nastavku karijere mogao igrati u nekoj od top liga u u Evropi.

No, sve su prilike da mu je ostao samo angažman na potpuno nezamisliv teren protiv još nezamislivijih protivnika za koje vjerovatno ni sam Ronaldo nikda nije čuo.

Marca ponovo prenosi kako će Ronaldo do kraja godine potpisati veliki, historijski ugovor sa Al-Nassrom i od 1. januara gaziti terene tamošnje lige. Koliko god to čudno zvučalo, trenutno je jedina opcija.

Portugalac je ostao bez ponuda, što su Saudijci maksimalno iskoristili i po svemu sudeći ‘primorali’ Ronalda na dvogodišnji ugovor težak 500 miliona eura.

Al-Nassr je godinama u velikom projektu, a dolazak čuvenog Ronalda samo će podignuti nivo na neslućene grane, što će malo više koštati. Ipak, o tome očito ne brinu jer je na stolu najveći ugovor u historiji sporta.

Podsjećamo, Ronaldo je slobodan nogometaš nakon što je tokom Svjetskog prvenstva sporazumno raskinuo saradnju sa velikanom sa Old Trafforda.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime