2024. godina nije počela dobro za ‘Crno bele’: Parizan ostao bez dugododišnjeg sponzora na dresu

Navijače Košarkaškog kluba Partizan je na startu nove godine dočekala izuzetno neprijatna vijest budući da su na utakmici protiv ASVEL-a ostali bez jednog od glavnih sponzora.

Naime, pored NIS-a i Mozzarta, na leđima je iznad brojeva igrača bilo ispisano i ime Telekoma Srbije što sinoć nije bio slučaj.

Ugovor sa Telekomom Srbije je istekao 31. decembra tako da je to razlog što na leđima nije pisalo MTS, a u narednim danima će se znati da li će doći do produžetka saradnje.

Telekom Srbija je već jednom napustio Partizan u toku sezone i to 2014. godine usred Top 16 faze napustio beogradski sastav.

Partizan je u 18. kolu pobijedio ekipu ASVEL-a rezultatom 90:77, a do pobjede ih je vodio Kevin Punter sa 22 poena, tri asistencije i dva skoka. Danilo Anđušić je dodao 15 poena uz četiri skoka, a još je dvocifren bio Ognjen Jaramaz sa 11 poena i tri asistencije.

Kod francuskog sastava je najbolji bio Scott sa 24 poena, deset skokova i tri asistencije dok je Jackson dodao 11, a još je dvocifren bio Lighty sa deset poena, tri skoka i dvije asistencije.

Partizan je trenutno osmoplasirana momčad Eurolige sa omjerom 10-8, dok je ASVEL zakucan za dno tabele.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime